NAPOMENA: Sastavi nisu namijenjeni prepisivanju. Ovi tekstovi su primjeri i služe učenju i shvatanju kako sastav ili pismeni rad trebaju biti napisani. Nismo odgovorni za štetu nastalu prepisivanjem!

Sajt Sastav.net vam omogućuje besplatno čitanje primera sastava na razne teme… Korištenjem ovog sajta ili bilo kog njegovog dela automatski podrazumeva da se slažete sa ovim uslovima korištenja i polisom privatnosti našeg sajta.

Sastave koristite na vlastitu odgovornost. Ne treba da ih prepisujete i predajete u školi, ovo su samo primeri sastava kao i tuđi objavljeni radovi učenika koji su nam poslali svoj sastav za objavu.

Odgovornost

Ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu nastalu korištenjem ovog sajta, znači ako neko prepiše i uhvate ga u prepisivanju ili dobije keca nismo odgovorni.

Autorska prava

Sastav.net polaže autorska prava na sve tekstualne sadržaje i vizuelni identitet na našem sajtu. Neovlašćeno kopiranje i preuzimanje sadržaja bez naše dozvole smatraće se kršenjem autorskih prava te će biti pravno sankcionisano.

Na neke radove ne polažemo autorska prava, ali su učenici ustupili nama te radove na korištenje.

Fotogafije su dela naših umetnika, kopiranje istih je zabranjeno.

Linkovi na treće stranice

Naš sajt pored vlastitih sadržaja može sadržavati i linkove ka sajtovima trećih lica. Mi nemamo kontrolu nad datim sajtovima i stranicama. Pristup istim je na vlastitu odgovornost.

Oglasi i baneri

Naš sajt prikazuje oglase trećih lica. Oglasi su vidno istaketi i naznačeni tekstom „advertisement“ ili „reklama“. Sastav.net nema kontrolu nad datim oglasima i ne odgovara za sadržaj istih.

Ograničenja za korisnike

Pristupom našem sajtu obavezujete se na sledeće:

  • da nećete objavljivati ili slati sadržaj koji krši zakone Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.
  • da nećete objavljivati uvredljiv, rasistički ili šovinistički ili bilo kakav uvredljiv sadržaj
  • da nećete objavljivati lažne ili netačne informacije
  • da se nećete lažno predstavljati u komentarima ili kontaktima
  • svesno objavljivati ili slati sadržaj koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljati i čuvati lične podatke naših posetilaca
  • pristupati sajtu sa ciljem skrepovanja naših podataka

Izmene uslova korištenja

Sastav.net može izmeniti uslove korištenja bilo kada bez prethodne najave.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta www.sastav.net. Tekst ne smijete prepisivati, niti preporučujemo da ga koristite u obliku kakav jeste. Tekstovi su namijenjeni učenju. Tekstovi potpisani od strane autora su izdani pod Creative Commons 2.5 licencom. Zabranjeno preuzimanje fotografija bez dozvole.