Sastav za pismenu vežbu: Radost moje majke

NAPOMENA: Sastavi nisu namijenjeni prepisivanju. Ovi tekstovi su primjeri i služe učenju i shvatanju kako sastav ili pismeni rad trebaju biti napisani. Nismo odgovorni za štetu nastalu prepisivanjem!

Radost moje majke je tema za koju smo napisali današnji sastav. Do sad sam napisao nebrojeno sastava na teme o majci. Ova tema je malo drugačija i nadam se da će se svidjeti svima.

Radost moje majke - pismena vježba za 7. razred
Radost moje majke – pismena vježba za 7. razred

Pismeni sastav: Radost moje majke

Radost moje majke je nešto što svakodnevno nastojim da joj pružim. Ona je uvek bila uz mene, podržavala me i vodila kroz svaki korak mog života. Želim da budem sigurna da mogu da majci uzvratim tu ljubav i podršku na bilo koji način.

Jedna stvar koja mojoj majci donosi radost je to što me vidi kako uspevam. Bilo da ide dobro u školi, stičem nove prijatelje ili čak samo pokušavam u nečemu da budem najbolja što mogu, moja majka je uvek ponosna na mene. Voli da me vidi kako rastem i razvijam se kao osoba i kako učim i napredujem. Ona me uvijek ohrabruje da se trudim da budem najbolja što mogu.

Još jedna stvar koja donosi radost na lice moje majke je druženje sa mnom. Ona voli igra karte sa mnom, da ide sa mnom u šetnju ili čak samo da sedi i razgovara sa mnom. Ona uživa da provodimo vrijeme zajedno, a ja se pored nje osećam voljeno i cjenjeno.

Moja majka me je podsticala da sledim svoje snove i da nikada ne odustanem od onoga što volim. Ona je uvijek tu da me podrži i da mi pomogne na bilo koji način. Bilo da mi pomaže sa školom, vozi me na trening ili me jednostavno sluša kako pričam o svojim interesovanjima, moja majka je uvek tu da mi pomogne u svemu.

Postoji mnogo stvari koje radim da bih doneo radost svojoj majci. Ali jedna stvar koja najviše obraduje majku, i ta jedna stvar koja joj ozari lice i donese predivan osmjeh na njeno lice je kad joj pokažem koliko je cjenim. Bilo da je zagrlim, kažem joj da je volim ili jednostavno učinim nešto ljubazno za nju, moja majka uvek zasija od radosti kada joj izrazim svoju zahvalnost i ljubav. Uvek mi govori da je najveća radost u njenom životu biti moja majka, i tako sam zahvalan što je imam u svom životu. Uvek ću se truditi da joj donesem radost i sreću na bilo koji način.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta www.sastav.net. Tekst ne smijete prepisivati, niti preporučujemo da ga koristite u obliku kakav jeste. Tekstovi su namijenjeni učenju. Tekstovi potpisani od strane autora su izdani pod Creative Commons 2.5 licencom. Zabranjeno preuzimanje fotografija bez dozvole.

Similar Posts